Autor Wątek:

BRW - Black Red White - wasze opinie

 (Przeczytany 3881 razy)
  • xradar
  • Nowy użytkownik
  • *
  • Wiadomości: 8
  • Płeć: Mężczyzna
    • Zobacz profil
    • Blog SEO
BRW - Black Red White - wasze opinie
« dnia: Marzec 19, 2013, 01:55:46 pm »
BRW (Black Red White) to bardzo popularne meble w naszym kraju. Producent robi je głównie z płyty (chyba, że są też lepsze serie).

Posiadam meble z zestawu Syriusz. Jakość oceniam tak sobie. Cena jest atrakcyjna, a meble funkcjonalne. Niestety okleina jak i sama płyta są dosyć słabe. Okleina cienka, łatwo się rysuje. Płyta też słabiutka - spadł mi kiedyś metalowy wieszak na dno szafy i płyta odprysła.

Składanie mebli jest dosyć proste i idzie sprawnie. Jednak meble raz złożone i rozłożone, za drugim razem już są luźne, a otwory wyrobione.

W mojej opinii to są jednak tanie meble - choć nie zawsze i nie wszystkie! Jakość słaba, te meble to masówka produkowana w tysiącach...

  • dawidoski
  • Nowy użytkownik
  • *
  • Wiadomości: 20
  • Płeć: Mężczyzna
    • Zobacz profil
Odp: BRW - Black Red White - wasze opinie
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 20, 2013, 01:38:01 pm »
niestety, ale brzydko mówiąc meble black red white są do kitu. takie jest moje osobiste zdanie wynikające z tego, że... nie mam tych mebli i mieć nie będę, bo nasłuchałem się na ich temat samych narzekań. widać na nich bardzo wiele rys - zwłaszcza na ciemnych.

mają swoje zalety, dla niektórych będzie to i może nawet podstawa - wygląd. niektóre zestawy są kapitalne. ale chyba nikt nie jest na tyle nieogarnięty, ażeby stawiać wygląd ponad jakość. ja na pewno do tej grupy nie należę i omijam BRW szerkim łukiem - nawet na billboardach.

Odp: BRW - Black Red White - wasze opinie
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 03, 2013, 02:28:15 pm »
Niektóre zestawy dobre dla osób zmieniających często adres :) Ale zasadniczo to rzeczywiście tania masówka, w którą nie warto inwestować na dłuższą metę. Lepiej trochę dołożyć i kupić sobie zabytkowy mebel pasujący do wystroju - jakość zazwyczaj o niebo lepsza, nie mówiąc o wrażeniach estetycznych i rosnącej wartości takiego przedmiotu. Na tym forum w dziale antyki jest chyba info jak ich szukać
MarcinS

  • sunshines
  • Nowy użytkownik
  • *
  • Wiadomości: 9
  • Płeć: Kobieta
    • Zobacz profil
Odp: BRW - Black Red White - wasze opinie
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 14, 2013, 03:59:03 pm »
Ja zdecydowanie wole meble na wymiar niż masówkę. Cenowo oczywiście wychodzi drożej ale wole raz zapłacic i cieszyć się meblami bardzo długo niz wymieniać co 2-3 lata- chodzi mi tu zwłaszcza o meble kuchenne. Zamawiając meble na wymiar dostosowujemy je do własnych potrzeb dobierajac kolor, rodzaj płyty meblowe śląsk czy akcesoria. W gotowcach nie ma takiej możliwości

Odp: BRW - Black Red White - wasze opinie
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 30, 2014, 11:56:43 am »
Wg mnie, co do mebli BRW, jaka cena, taka jakość :) Słyszałam, że trafiają się lepsze modele, ale są droższe.
Jeżeli ktoś jest studentem, to takie meble są idealne, bo nie będzie szkoda, jak coś się zniszczy, albo ktoś popisze, itp.
A wiadomo, że w akademiku czy na wynajętym pokoju podczas imprezy różne rzeczy się dzieją :)
meblonista.pl - Wiem czego chcę

Odp: BRW - Black Red White - wasze opinie
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 15, 2014, 11:45:07 pm »
Nie powiedziałabym, że ceny w BRW są na tyle niskie, że zainteresowałyby studentów - tańszy regał lub biurko można kupić w IKEI lub Jysku.

Odp: BRW - Black Red White - wasze opinie
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 02, 2014, 11:51:40 am »
Kupiłam kiedyś u nich meble i powiem szczerze ze jakość taka sobie, bardzo szybko odkleiła mi sie okleina...i byłam zmuszona kupić nowe, koleżanka poleciła mi sklep SEART i teraz dopiero wiem co znaczy posiadać prawdziwe meble. Oczywiście są troszkę droższe bo są z prawdziwego drewna, a nie z płyty jak w przypadku mebli z BRW. Zdecydowanie polecam meble Seart bo sama je testuje:)

  • naturmeb
  • Nowy użytkownik
  • *
  • Wiadomości: 15
  • Płeć: Mężczyzna
    • Zobacz profil
Odp: BRW - Black Red White - wasze opinie
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 13, 2014, 01:34:59 pm »
Witam chcieliśmy podzielić się naszym Nosza Nową Kolekcją która jest alternatywą dla Mebli z Drewna Rustykalnych .Wprowadziliśmy na Rynek Nową serię Modena ,Meble z Drewna Litego

Opis Kolekcji

Meble z Kolekcji MODENA pokrywane są woskiem na bazie naturalnego wosku pszczelego, w różnych kolorach.W naszej ofercie znajda państwo meble do każdego pomieszczenia w domu, od sypialni, przez jadalnię, salon, oraz do biura. Kolekcja MODENA to przede wszystkim bogata oferta wszelkiego rodzaju mebli które swoim urokiem i zapachem przypominają o dzieciństwie,prostota mebli Modena nadaje duszy i uroku w każdym poieszczeniu. Możliwości aranżacji wnętrz z pomocą naszych mebli są więc niemal nieograniczone. Do kazdego klienta podchodzimy indywidualnie, służymy pomocą, doradzamy, pomagamy w wyborze, udzielamy wyczrpujących informacji na temat naszych produktów, tak aby klient zamawiajac meble na odległość czuł się jakby właśnie wszedł do naszego salonu meblowego.


Meble wykonujemy w wybranych wariantach Kolorystycznych

Jak Wam Sie Podoba .

Pozdrawiamy
Zarząd Natur-Drew